Τρόποι παράδοσης παραγγελίας

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

  • με αποστολή με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, με κόστος 5€ για παραγγελία κάτω των 50 ευρώ, ή δωρεάν για μεγαλύτερες παραγγελίες
  • με παραλαβή της από το φυσικό μας κατάστημα (Μ. Αλεξάνδρου 28-Αμπελόκηποι)

Χρόνος παράδοσης

  1. Η επεξεργασία των παραγγελιών που λαμβάνουμε πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ο χρόνος παράδοσης εναπόκειται αποκλειστικά στις εταιρίες ταχυμεταφορών, όμως ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες)
  2. Η παράδοση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιείται, εφόσον είναι εφικτό, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν ειδικές συνθήκες επηρεάζουν το φόρτο των εταιριών ταχυμεταφορών και επιφέρουν έκτακτες καθυστερήσεις. Σε περίπτωση δυσπρόσιτων ή απομακρυσμένων περιοχών (πχ νησιά ή απομακρυσμένες επαρχίες), ενδέχεται η αποστολή και παράδοση των προϊόντων σας να απαιτεί περισσότερο χρόνο, συνήθως 2-5 εργάσιμες ημέρες.
  3. Σε κάθε περίπτωση, η παράδοση της παραγγελίας δεν θα υπερβαίνει τις 30 ημέρες, εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας (απεργιών συγκοινωνιακών μέσων, κακοκαιριών, ή περιόδους μεγάλου φόρτου εργασιών των ταχυμεταφορών κλπ).

Έξοδα παράδοσης και επιστροφής προϊόντος

Έξοδα παράδοσης

Ποσό παραγγελίας – Έξοδα αποστολής ανεξαρτήτως βάρους
Κάτω των 50 ευρώ: 5 ευρώ
Άνω των 50 ευρώ: ΔΩΡΕΑΝ
Αντικαταβολή: 3 ευρώ

Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων που σας αποστείλαμε και είναι ελαττωματικά ή εσφαλμένα, βαρύνουν εμάς, εφόσον τα επιστρέψετε με τη συνεργαζόμενη μαζί μας εταιρία ταχυμεταφορών που σας τα παρέδωσε.

Τα έξοδα επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων βαρύνουν εσάς.

Οι τιμές που αναγράφονται στην παρούσα παράγραφο, περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Σε κάθε περίπτωση και για την πλήρη ενημέρωση του πελάτη, το τελικό κόστος μεταφοράς υπολογίζεται στο καλάθι.