1. Όλες οι τιμές στο www.prinos.gr είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α.
2. Με την ολοκλήρωση της επιλογής των προϊόντων, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιδεικνύεται, δηλαδή:

 1. Online πληρωμή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα
 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Alpha Bank
  Για την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική κατάθεση”.
  • Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στο λογαριασμό με το εξής IBAN: GR2801407180718002002004890
  • Αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο [email protected].
 3. Αντικαταβολή
  Πληρωμή μετρητοίς στην Courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για την πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€.
 4. Πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα
  Αν επιλέξετε να γίνει η παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα, η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή στο ταμείο του καταστήματος.

Συναλλαγές πάνω από 500,00€ δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής με μετρητά.

4. Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες Maestro, MasterCard, Visa, Diners και American Express. Τα στοιχεία πληρωμής κρυπτογραφούνται κατά την επεξεργασία τους. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο περιβάλλον της συνεργαζόμενης πλατφόρμας πληρωμών. Τα δεδομένα που ο πελάτης καταχωρίζει κατά τη διενέργεια μιας ηλεκτρονικής πληρωμής, δεν ελέγχονται ούτε τυγχάνουν επεξεργασίας ούτε αποθηκεύονται από την PRINOS, αλλά από τον εκάστοτε πάροχο ή/και διακομιστή πληρωμής. Σημειώστε ότι ενδέχεται το ασφαλές σύστημα πληρωμών να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή μέσω 2 παραγόντων αυθεντικοποίησης, αποστέλλοντάς σας γραπτό μήνυμα ή ηλεκτρονικό μήνυμα με μοναδικό κωδικό, με την προϋπόθεση να διαθέτετε ήδη κωδικούς ηλεκτρονικής τραπεζικής της τράπεζας έκδοσης της κάρτας σας.

5. Εφόσον επιλεγεί πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία σας ετοιμάζεται μετά την εμφάνιση του τραπεζικού εμβάσματος στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό της PRINOS. Ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Τυχόν χρεώσεις κατά την πραγματοποίηση τραπεζικών εμβασμάτων, που επιβάλλουν οι τράπεζες επιβαρύνουν τον πελάτη.

6. Σε περίπτωση, που απαιτείται επιστροφή χρημάτων, αυτή θα διενεργείται από την PRINOS με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον πελάτη, χωρίς υπαίτια ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Όταν η πληρωμή από εσάς έχει γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό μας, ή με αντικαταβολή μετρητών, για την επιστροφή των χρημάτων, θα πρέπει να μας δηλώσετε το ΙΒΑΝ ενός λογαριασμού σας, στον οποίο δικαιούχος είναι το πρόσωπο που υπέβαλε την παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.